Heidi Klum s-a căsătorit în secret cu iubitul său, cu 16 ani mai tânăr decât ea

Supermodelul german Heidi Klum, 45 de ani, şi prietenul său Tom Kaulitz, chitarist al trupei Tokio Hotel, s-au căsătorit în secret în februarie în acest an, conform publicaţiei PEOPLE.

 Modelul german – mamă a patru copii – Lou, 10 ani şi Leni, 15 ani, şi fiii Johan, 12, şi Henry, 14 – şi muzicianul Tokio Hotel, 29, au fost văzuţi împreună în martie 2018, sărutându-se în timpul filmărilor la America’s Got Talent. Prima lor apariţie publică ca cuplu a fost în mai 2018 la Gala amfAR de la Cannes. Nu după mult timp, Klum a început să primească critici pentru că se întâlneşte cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea şi a explicat situaţia creată. „În ultima vreme, îmi amintesc de vârsta pe care o am alţi oameni, decât mă gândesc eu”, a spus Klum la InStyle în iulie 2018. „Prietenul meu este cu mai mulţi ani mai tânăr decât mine şi mulţi oameni pun la îndoială acest lucru şi mă chestionează în legătură cu acest lucru. Acesta este singurul moment în care mă gândesc la vârsta mea şi trebuie să dau un răspuns”. „Nu mă gândesc prea mult la asta. Trebuie să trăiţi o viaţă fericită fără să vă faceţi griji despre ceea ce gândesc oamenii, deoarece îngrijorarea vă va produce şi mai multe riduri, a adăugat Klum „El este cel mai bun, cel mai dulce, cea mai iubitoare persoană. Mă simt atât de norocoasă. Nu ştiu ultima dată când eram atât de fericită în viaţa me”, a spus ea pentru PEOPLE. „Este absolut minunat. Poate pentru că este german şi ne înţelegem în atâtea de multe moduri”

Aceasta este a treia căsătorie a lui Klum. Înainte de Kaulitz, supermodelul a fost căsătorit cu hairstylistul Ric Pipino din 1997 până în 2002 şi muzicianul Seal din 2005 până în 2014. Kaulitz, de asemenea, a mai fost căsătorit o dată, cu Ria Sommerfeld între 2015 şi 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: