Echipa deputatului Mihalescul iese la rampă

TNL Radauti la sfarsitul actiunii de ecologizare la Podul Vladichii

> Prima acţiune din cadrul campaniei #CurăţămRădăuţiul, un succes pentru TNL Rădăuţi

PNL Rădăuţi, cu sprijinul deputatului Dumitru Mihalescul, a început cu succes campania de ecologizare #CurăţămRădăuţiul, cu prima acţiune ce s-a desfăşurat în weekend la Podul Vlădichii.

Peste 30 de persoane au participat la prima acţiune de ecologizare a Rădăuţiului organizată de TNL Rădăuţi şi deputatul Dumitru Mihalescul. Participanţii la eveniment au fost împărţiţi în grupe şi li s-a pus la dispoziţie o anumită zonă pentru ecologizare. Acestora li s-au oferit mănuşi, saci menajeri de diferite culori pentru sortare colectivă şi sticle de apă pentru hidratare, conform Pnlradauti.ro

Potrivit sursei citate, compania locală de familie Bucovina Verde, ce se ocupă cu reciclarea deşeurilor din zona Rădăuţiului, a venit în sprijinul organizaţiei TNL Rădăuţi împreună cu o echipă şi cu o maşină cu ajutorul căreia s-au colectat şi s-au transportat la sediu sacii de deşeuri adunaţi de participanţi.

Eduard Neacşu, vicepreşedinte în cadrul organizaţiei TNL Rădăuţi, s-a ocupat de coordonarea şi finalizarea cu succes a acţiunii.

Aceasta este doar o zonă ecologizată dintr-un municipiu cu atât de multe zone cu probleme. TNL Rădăuţi va desfăşura constant acţiuni de ecologizare şi doreşte să îndemne cât mai mulţi cetăţeni să se alăture iniţiativei şi să devină responsabili contribuind astfel la un Rădăuţi mai curat.

„Sunt bucuros şi plin de speranţă când văd tinerii liberali din colegiul meu pe care i-am susţinut necondiţionat în toate ideile lor de proiecte civice că au ajuns să se mobilizeze şi să mobilizeze foarte mulţi oameni pentru a aduce o schimbare în bine în comunitatea din care fac parte. În acest sfârşit de săptămână am demonstrat că pentru a schimba ceva nu este nevoie de mari sacrificii, ci de bun-simţ, voinţă şi perseverenţă. Am participat la acţiunea de ecologizare a zonei Podul Vlădichii, răspunzând provocării lansate de tinerii liberali din Rădăuţi care au ales această zonă întrucât se află la intrarea în municipiu şi aici existau foarte multe deşeuri abandonate. În timp ce foarte mulţi români se gândesc că România a devenit o ţară din care e mai bine să pleci, eu le sunt recunoscător tuturor celor care au dovedit în acest sfârşit de săptămână că suntem încă destui care ne dorim lucruri frumoase, corecte, spaţii curate şi care am înţeles că numai lucrând umăr la umăr putem mişca lucrurile în direcţia la care visăm şi putem duce Rădăuţiul, Bucovina şi chiar România #ÎnPrimulRând acolo unde îi este locul” a spus la finalul acţiunii deputatul Dumitru Mihalescul. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI