Şah

„Cupa Bucovinei”

În ziua de 6 iulie a.c., s-a desfăşurat, în incinta Iulius Mall Suceava, „Cupa Bucovinei” la şah pentru seniori. Concursul a fost organizat de Clubul Sportiv „Ariadna” Suceava, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, a Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Suceava şi a Iulius Mall Suceava.

Concursul a avut loc în sistem open, 7 runde, cu limită de timp de gândire 15 minute, plus 5 secunde increment pentru fiecare mutare.

Pe primele 3 locuri s-au clasat: Pavel Sebastian Ionuţ (Clubul sportiv „Ariadna”), candidat maestru; Raţiu Cristian (Clubul sportiv „Ariadna”); Ghilea Andrei (Clubul sportiv „Şah” Suceava), candidat maestru.

La fete, primul loc a fost câştigat de studenta Cătălina Andronache.

Primii 5 clasaţi au fost recompensaţi cu premii în bani, iar toţi participanţii au primit diplome.

Arbitrajul a fost asigurat de Liviu-Vasile Pînzaru, profesor la Clubul Copiilor Fălticeni, care a beneficiat de asistenţa unui program de arbitraj pe calculator. Participanţii la acest concurs au dat dovadă de spirit sportiv şi de fairplay.

Mulţumim în mod special sponsorilor, care au asigurat fondul de premiere.

(Ing. Mihai Pânzaru, preşedinte CS „Ariadna” Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: