La Cetatea de Scaun

Atelier dedicat evoluţiei armelor

> Participanţii vor învăţa să tragă cu arcul şi să confecţioneze cămăşi cu zale

Cu puţin timp înainte de organizarea Festivalului de Artă Medievală (15 – 18 august), la Cetatea de Scaun a Sucevei are loc atelierul istorico-didactic „Arma medievală şi rolul ei”.

Atelierul este structurat în două etape: 29.07 – 02.08.2019 şi 5.08 – 8.08.2019, cei interesaţi putând opta pentru una dintre perioade.

Taxa de înscriere este de 30 lei/săptămână, taxă ce se poate achita la casieria Muzeului Bucovinei sau la Casa Custodelui de la Cetatea de Scaun. Activităţile desfăşurate în cadrul acestui atelier sunt dedicate diferitelor categorii de vârstă.

Cei care doresc să se înscrie la acest atelier vor beneficia, în primul rând, de informaţii despre evoluţia armei, prezentate într-o manieră interactivă. Partea practică a acestui atelier constă în activităţi de tras cu arcul, confecţionare de cămăşi cu zale, ateliere de desen, confecţionare de săbii din lemn.

Mai multe informaţii, la numărul de telefon 0784 275 644 – Cetatea de Scaun sau 0230 216439 interior 116 – Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: