Volei masculin

Naţionala României a cucerit medalia de argint la Campionatul Balcanic masculin de volei pentru naţionalele Under 18

> Din selecţionata ţării noastre a făcut parte şi suceveanul Eduard Cazacu

Fiind organizat în Kosovo şi foarte aproape de startul FOTE, competiţie care va avea loc la Baku, Campionatul Balcanic masculin de volei pentru naţionalele Under 18 a avut din start două forţe ale zonei absente: Serbia, din motive politice, şi Bulgaria, din motive de pregătire a participării la FOTE. În aceste condiţii, era de aşteptat ca România să termine în primele două ţări, aşa cum s-a anticipat încă de la începutul competiţiei şi, din fericire, jucătorii noştri au confirmat aşteptările.

România a câştigat toate cele patru meciuri disputate până acum, impunându-se cu 3-1 în faţa Macedoniei şi Albaniei şi cu 3-0 contra Muntenegrului şi statului Kosovo.

Ultimul meci al Campionatului Balcanic Under 18 care a avut loc în Kosovo a fost chiar partida care urma să decidă campioana: România – Turcia. Ambele echipe erau neînvinse, aşa că cine ar fi câştigat ar fi devenit şi campioană balcanică. Din păcate, meciul nu a avut istoric, turcii impunându-se cu scorul de 3-0 în aproape o oră.

Astfel, titlul balcanic a fost cucerit de Turcia. România a obţinut medaliile de argint, iar Macedonia pe cele de bronz. De menţionat faptul că din selecţionata României a făcut parte şi suceveanul Eduard Cazacu. Tânărul moşteneşte reale calităţi pentru acest joc de la tatăl său, bun voleibalist şi el, Gabriel Cazacu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: