Handbal masculin, Campionatul European Universitar

Echipa Universităţii din Bochum şi-a luat revanşa în faţa formaţiei USV Suceava

Echipa USV Suceava a pierdut primul meci al turneului pentru locurile V-VIII la Campionatul European Universitar de handbal masculin. Evoluând modest, mai ales în apărare, sucevenii au pierdut la un gol diferenţă în faţa grupării care a reprezentat Universitatea din Bochum. Germanii şi-au luat astfel revanşa după ce în grupă au cedat tot la un gol diferenţă în faţa elevilor lui Adrian Chiruţ.

Tehnicianul sucevean a încercat să folosească cât mai mult tinerii jucători care au rămas la CSU Suceava după „exodul” de la finele sezonului trecut al Ligii Naţionale, dar s-a văzut că tinerii încă nu sunt copţi pentru duelurile de calibru. În atac, situaţia a fost acceptabilă, însă apărarea a fost departe de adevăr, la fel ca şi prestaţia modestă a portarului Duman. Oricum, sinceri să fim, componenţa echipa USV Suceava a fost departe ca valoare faţă de cea din anii trecuţi.

În mod cert, lăsând la o parte această competiţie mai mult de amatori, va trebui muncit mult pentru formarea unei echipe competitive care să aibă pretenţii la revenirea în Liga Naţională.

Pentru echipa USV Suceava în disputa cu Universitatea din Bochum au jucat: Duman, Bobeică – Pintilei (4), Alupoaie (5), Potera (1), Tofănel (2), Sandu Mihai (5), Costea (3), Oancea (7), Hariton, Cozorici (8). 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: