Handbal masculin

Echipa USV Suceava a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European Universitar

După doi ani în care a fost în top la Campionatul European Universitar de handbal masculin, echipa USV Suceava a ratat accederea în primele patru cele mai bune formaţii de pe bătrânul continent la acest nivel. După ce a fost campioană în Spania, la Malaga, şi a cucerit medalia de bronz la Coimbra, în Portugalia, echipa suceveană a fost învinsă în sferturile de finală la Bydgoszcz, în Polonia.

Echipa pregătită de Adrian Chiruţ a ieşit cu bine din grupa B după ce a învins grupările universităţilor din Bochum şi Akdeniz (Turcia), dar s-a văzut nevoită să se recunoască învinsă de formaţia universităţii din Koln. Tinerii jucători suceveni au evoluat foarte bine în prima repriză pe care au terminat-o în avantaj, scor 12-10. Din păcate, handbaliştii suceveni au căzut fizic în partea secundă, pe care au pierdut-o clar, ei reuşind să marcheze doar zece goluri faţă de cele 16 ale germanilor.

Pentru echipa USV Suceava, la această ediţie a Campionatelor Europene Universitare, au jucat: Duman, Bobeică – Hariton, Pintilei, Alupoaie, Cozorici, Sandu Mihai, Potera, Costea, Tofănel, Oancea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: