Taylor Swift, atacată de Justin Bieber

Justin Bieber o critică pe Taylor Swift pentru că a „trecut o limită” faţă de Scooter Braun, actualul manager al cântăreţului, arată Variety.

Justin Bieber a apelat la reţelele sociale pentru a-l apăra pe Scooter Braun după ce cântăreaţa Taylor Swift l-a acuzat de “hărţuire prin manipulare”. Cântăreaţa reacţiona la faptul că Braun a cumpărat ”Big Machine Records”, compania care deţine drepturile pentru primele şase albume lansate de Swift.

Bieber şi-a cerut scuze pentru un mesaj anterior indicat de Swift ca un exemplu al agresivităţii lui Braun, dar a transformat mesajul într-o pledoarie pentru prietenul său: „Scooter te-a apărat atunci când mi-ai dat voie să cânt în deschiderea concertelor tale! Anii au trecut fără ca drumurile noastre să se mai întâlnească şi am ajuns să ne transmitem nemulţumirile şi neînţelegerile. Să foloseşti media socială pentru a-i face pe oameni să-l urască pe Scooter nu e corect. Ce încerci să obţii cu postarea aceea? Mi se pare că faci apel la compasiune, dar ştii că după acel mesaj fanii tăi îl vor hărţui pe Scooter”.

Bieber a încercat să găsească o cale de înţelegere: „Oricum, un lucru ştiu: şi eu şi Scooter te iubim. Cred că singurul mod în care putem rezolva această neînţelegere e prin comunicare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: