PSD Suceava 2020

Puţuri de mare adâncime la Spitalul Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că se află în stadiu de selecţie de oferte reabilitarea sistemului de alimentare cu apă al spitalului judeţean, investiţie la care CJ Suceava alocă 11,3 milioane de lei.

El a spus că autorităţile sunt interesate foarte mult ca sursa de apă care alimentează spitalul să fie sigură şi de aceea se fac modernizări.

Investiţia presupune schimbarea de conducte, reabilitarea de instalaţii, conducte de golire şi de preaplin, rezervoare de alimentare cu apă cu două compartimente, cu staţii de pompare, cu puţuri de mare adâncime pentru surse de apă independentă în caz de avarie sau blocaj al surselor tradiţionale de apă, subtraversarea bulevardului şi realizarea unei legături cu spitalul vechi.

„Suntem în evaluarea ofertelor. Proiectul va dura şase luni, din care două de proiectare şi patru de execuţie”, a spus Flutur.

El a arătat că la sfârşitul anului îşi doreşte să se finalizeze şi această investiţie extrem de importantă.

Sistemul propriu-zis din spital a fost reabilitat, a menţionat preşedintele Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: