Execuţia heliportului pe Spitalul Judeţean Suceava va dura 15 luni şi va implica lucrări complexe

Proiectul heliportului care se va construi pe Spitalul Judeţean Suceava urmează să fie scos la licitaţie, durata de execuţie urmând să fie de 15 luni, în condiţiile în care sunt proceduri complexe.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că în realizarea proiectului heliportului situaţia este mai complexă pentru că implică şi specialişti în domeniul rezistenţei construcţiilor, dar şi din zona de zbor.

 „Sper să scoatem la licitaţie foarte repede, în următoarele săptămâni”, a spus Flutur care a menţionat că CJ Suceava alocă 6,5 milioane de lei pentru execuţia acestui heliport.

Managerul SJU Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a reiterat că execuţia va dura 15 luni. „Nu e o lucrare extrem de simplă. De felul cum e executată lucrarea pe o clădire depind vieţi omeneşti”, a spus Rîmbu.

El a adăugat că această clădire are peste 50 de ani şi că e nevoie de consolidarea platformei de aterizare-decolare, dar că vor fi executate şi lucrări conexe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: