Golgheterii judeţului Suceava, Tomescu şi Lelcu, premiaţi de AJF

Moment festiv în pauza meciului de baraj dintre Viitorul Liteni şi Ozana Târgu Neamţ. Golgheterii Ligii a IV-a, Radu Tomescu (Viitorul Liteni) şi Theodor Lelcu (Progresul Frătăuţii Vechi), ambii cu câte 23 de goluri marcate în ultimul sezon, au fost premiaţi de către AJF Suceava.

Festivitatea a fost oficiată de către reprezentantul echipelor de Liga a IV-a, Ghiţă Vicol, care le-a înmânat celor doi câte o minge, o diplomă şi un trofeu simbolic. De la premiere au lipsit cei mai buni marcatori din ultimul sezon al Ligii a V-a, „Manolo” Bejenariu (Voinţa Zvoriştea – Seria Est), cu 27 de goluri şi Ciprian Severin (Forestierul Frumosu – Seria Vest), cu 15 goluri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: