Atletism, Campionatele Internaţionale ale României

Roxana Ghiuţă, de la CSM Suceava, a realizat baremul pentru Balcaniadă

La sfârşitul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca, s-au desfăşurat Campionatele Internaţionale ale României la Atletism. Sportiva Roxana Ghiuţă de la CSM Suceava a fost surpriza plăcută a competiţiei ea reuşind să realizeze baremul pentru Balcaniadă la categoria juniori II.

Tânăra atletă pregătită de Silviu Casandra a reuşind să realizeze recorduri personale şi în proba de 400 de metri şi în cea de 800 de metri.

„Mă bucur pentru progresul realizat de sportiva noastră. În proba de 400 de metri a realizat timpul de 59 de secunde şi 97 de sutimi, iar pe distanţa de 800 de metri a scos două minute, 17 secunde şi 61 de sutimi. Sper să se descurce la fel de bine şi la Balcaniadă. Un lucru bun îl reprezintă şi faptul că sportiva noastră poate concura şi în proba de ştafetă 4×400 de metri”, a spus antrenorul Silviu Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: