Handbal masculin

Profesorul Petru Ghervan va fi coordonatorul tuturor loturilor echipelor de la CS Universitar Suceava

> Antrenor al formaţiei CSU va rămâne Adrian Chiruţ, secund va fi Ioan Tcaciuc, iar antrenor cu portarii Iulian Andrei

Clubul Sportiv Universitar Suceava va trece în subordinea Universităţii „Ştefan cel Mare” şi, implicit, sub „aripa” Ministerului Educaţiei. Potrivit declaraţiilor rectorului unităţii de învăţământ superior sucevene, Valentin Popa, coordonator al tuturor echipelor de handbal ale CSU Suceava va fi decanul Facultăţii de Educaţiei Fizică şi Sport, Petru Ghervan.

Experimentatul tehnician sucevean îi va avea alături la echipa CSU Suceava ca antrenor principal pe Adrian Chiruţ, secondat de Ioan Tcaciuc şi Iulian Andrei. După cum a declarat rectorul USV, Valentin Popa, după o discuţie cu primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a hotărât ca antrenorului Adrian Chiruţ să i se ofere o a doua şansă. De menţionat faptul că toţi cei nouă jucători aflaţi la final de contract vor pleca de la echipa CSU Suceava, gruparea suceveană urmând să se bazeze pe tineri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: