Madonna se simte „violată” de un articol-portret publicat în The New York Times

Cântăreaţa americană Madonna a declarat că se simte ca şi cum ar fi fost „violată” după ce a citit un portret jurnalistic ce i-a fost dedicat în cotidianul The New York Times, artista angajându-se în acelaşi timp să continue lupta pe care o duce împotriva „societăţii patriarhale”, informează AFP. „Să spun că am fost dezamăgită de articol ar fi un eufemism”, a scris vedeta americană într-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram. „Jurnalista care a scris acest articol a petrecut ore, zile şi luni alături de mine şi a fost invitată într-o lume pe care puţini oameni au ocazia de a o vedea”. „Însă ea a ales să se concentreze pe subiecte triviale şi superficiale, precum etnia dublurii mele, ţesătura perdelelor mele şi comentariile interminabile despre vârsta mea, care nu ar fi fost menţionată niciodată dacă eu aş fi fost bărbat”, a continuat vedeta pop, referindu-se la acel portret jurnalistic intitulat „Madonna at Sixty” („Madonna la 60 de ani”), ce abordează toate perioadele din viaţa artistei. „Mă simt ca şi cum aş fi fost violată”, a dezvăluit cântăreaţa, subliniind faptul că este „autorizată” să facă această analogie, deoarece a fost violată în realitate la vârsta de 19 ani, la scurt timp după ce s-a mutat la New York.

Conform opiniilor sale, articolul reprezintă „o dovadă suplimentară că venerabilul NYT (cotidianul The New York Times, n.r.) este unul dintre părinţii fondatori ai patriarhatului”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: