Kit Harington s-a retras într-un centru de wellness pentru a se trata de stres şi anxietate

Finalul lui Game of Thrones a avut un impact major asupra multora dintre actorii serialului, însă poate cel mai afectat a fost interpretul lui Jon Snow, Kit Harington, care – după cum relatează Wenn.com – s-a internat într-un centru de wellness de top pentru a-şi rezolva unele „probleme personale”.

Actorul a avut un moment de cădere emoţională când, în timpul unei repetiţii finale a scenariului ultimelor episoade, a realizat că Jon o va ucide pe iubita sa din serial, Daenerys (Emilia Clarke). Reacţia lui a fost surprinsă în documentarul The Last Watch (difuzat pe 26 mai), ce redă atmosfera de la filmările sezonului 8. Se pare însă că actorul şi-a făcut internarea cu câteva săptămâni înainte de finalul de pe 19 mai al serialului şi a început deja consilierea, sesiunile de meditaţie şi de terapie comportamentală pentru combaterea stresului.

„Şi-a dat seama că gata – acesta este finalul; a fost ceva la care au lucrat cu toţii din greu şi pentru atâţia ani. A avut un moment, de «Bine, dar acum ce va fi?» S-a internat în mare parte din cauza stresului şi a extenuării. Soţia sa, Rose Leslie, îl susţine maxim. Toţi cei apropiaţi vor ca el să se odihnească. Deocamdată, are nevoie de linişte şi pace”, a declarat o susă apropiată actorului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: