Tenis

David Arcip a câştigat Cupa Adris la categoria U10

În perioada 25-26 mai, fălticeneanul David Arcip a participat la Cupa Adris U10, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis la Clubul Sportiv ACS Grand Slam Tenis Club Bistriţa. La categoria U10, meciurile s-au desfăşurat pe parcursul a două zile, în sistem şah. Sâmbătă, micul tenisman legitimat la Clubul „Nada Florilor” Fălticeni a disputat două meciuri în care s-a impus în faţa adversarilor din Târgu Mureş şi Bistriţa. Duminică a câştigat şi celelalte două meciuri în faţa adversarilor din Baia Mare şi Bistriţa. Cu patru victorii din patru meciuri jucate, David Arcip a câştigat Cupa Adris la categoria U10.

„Au fost meciuri frumoase, pe care David le-a jucat cu determinare şi încredere. Ne-am bucurat de atmosfera fair-play pe care am întâlnit-o la clubul bistriţean şi de ospitalitatea gazdelor. Totodată, menţionez că aceste victorii au fost alimentate de experienţa unică pe care David a trăit-o în tribunele de la Roma, unde emoţiile au atins cote maxime urmărind tenisul la superlativ jucat de Rafael Nadal, Novak Djocovik, Stefanos Tsitsipas sau alte nume din elita tenisului mondial. Pentru micul jucător urmează o perioadă de intensă pregătire pentru campionatele naţionale, pregătire ce se va desfăşura în tabăra de tenis organizată la Braşov”, ne-a precizat Ramona Arcip, mama lui David.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: