Fotbal

Viitorul Liteni, din nou câştigătoare a fazei judeţene a Cupei României

Stadionul Areni a găzduit finala Cupei României Railex la fotbal, ediţia 2018 – 2019, faza judeţeană. Faţă-n faţă s-au aflat liderul autoritar al Ligii a IV-a, Viitorul Liteni, deţinătoarea trofeului, şi Recolta Fântânele, surpriza plăcută a competiţiei. Cotată cu prima şansă la câştigarea partidei, gruparea din Liteni s-a impus la final cu scorul de 1-0, la capătul unui meci destul de închis, în care s-a făcut o mare risipă de energie. Mult mai experimentaţi, fotbaliştii pregătiţi de Demis Maranda şi Cătălin Holca au dominat tactic partida, însă băieţii din Fântânele au dat o replică dârză, având meritul că au crezut până la final în şansa lor.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 10 de Andrei Bijec, cu o reluare precisă, cu latul, la colţul lung, din marginea careului de 6 metri. Viitorul Liteni a avut şansa desprinderii în minutul 78, atunci când Radu Tomescu a lovit încheietura barelor dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri. Cea mai mare şansă de gol a formaţiei din Fântânele i-a aparţinut lui Cristian Vârlan, care l-a întins serios pe Bicleanu, la jumătatea primei reprize, cu un şut sănătos, de la 25 de metri.

Viitorul Liteni: Bicleanu – Duţică, V. Răzlog, P. Răzlog, Solcan, Velescu, Ov. Bosancu, Maftei, Corban, Tomescu, Bijec. Au mai intrat: Prichici, Gliga, Duman şi Leuciuc. Antrenori: Demis Maranda şi Cătălin Holca.

Recolta Fântânele: Ciornei – Ciocoiu, Vârlan, Călin, Epure, Sudureac, Ilaş, Condurachi, Lăcătuşu, Plohoi, Vîrvărei. Au mai intrat: Alexandrovici, Burda, Amărioarei şi Danilescu. Antrenori: Costel Pătrăşcanu şi Ovidiu Adăscăliţă.

Ar mai fi de precizat că la pauza partidei, conducerea AJF Suceava a premiat echipele de juniori care au reuşit în acest să câştige titlul judeţean: CSS Rădăuţi la Under 15, LPS Suceava la Under 13, şi Juniorul Suceava la Under 11.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: