Ion Lungu a inspectat lucrările la noul pod peste râul Suceava

> Sunt în grafic. Trebuie să fie finalizat cât mai repede pentru a fluidiza circulaţia în zona comercială, a transmis edilul-şef

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inspectat, ieri dimineaţă, lucrările la noul pod peste râul Suceava, cunoscut ca „Podul Unirii”.

El a spus că a convocat la faţa locului reprezentanţi ai constructorului, ai proiectantului şi dirigintele de şantier.

„Lucrările merg bine, sunt în grafic, s-a turnat fundaţia la prima culee, la prima pilă, iar acum se lucrează la cea de-a doua pilă. Trebuie să finalizăm cât mai repede acest pod pentru a fluidiza circulaţia în zona comercială” a spus Ion Lungu.

El a menţionat că situaţia actuală de la podul care se repară în zona bazarului arată încă odată cât de necesar este un pod nou.

Lucrările la noul pod peste râul Suceava au început în 15 aprilie.

Podul nou va avea o lăţime totală de 11 metri, cu benzi de patru metri pe sens şi două trotuare de 1,5 metri.

Perioada de realizare a podului este de 24 de luni de la data semnării contractului, respectiv de la 19 decembrie 2018 la 19 decembrie 2020, dar constructorul s-a angajat că termină lucrarea mai repede. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI