Pentru a-i programa mai repede proba practică pentru permisul auto

O suceveancă a oferit 100 de euro unui poliţist

> Ea a fost plasată sub control judiciar şi este cercetată penal pentru dare de mită

 O femeie în vârstă de 31 de ani a încercat să urgenteze programarea pentru susţinerea probei practice pentru obţinerea permisului auto în condiţiile în care putea fi programată în septembrie în Rădăuţi şi în iulie în Suceava şi a oferit 100 de euro unui poliţist din serviciul de specialitate pentru a-i facilita această înscriere.

Parchetul Tribunalului Suceava a anunţat, ieri, că a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de respectiva femeie, pentru dare de mită.

Potrivit cercetărilor, o femeie în vârstă de 31 de ani, se afla, miercuri, în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava, în sala de examinări teoretice.

În aceste împrejurări, ea a oferit unui ofiţer de poliţie cu funcţie de conducere din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava suma de 100 euro, formată din două bancnote de 50 euro, pentru ca poliţistul să urgenteze îndeplinirea unui act ce intră în atribuţiile de serviciu, respectiv să îi urgenteze programarea susţinerii probei practice a examenului de obţinere a permisului de conducere auto.

Femeia a recurs la acest gest în condiţiile în care perioada comunicată ca fiind disponibilă pentru susţinerea probei era septembrie pentru Rădăuţi şi iulie pentru municipiul Suceava.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: