În cadrul Mirunette Language Competition 2019

Un elev din Gura Humorului a câştigat premiul al II-lea

> Peste 2000 de participanţi s-au înscris în competiţie

 Un elev din Gura Humorului, Armand Ilaş, a câştigat premiul al II-lea al ediţiei din acest an al Mirunette Language Competition şi va beneficia de un examen Cambridge oferit de British Council.

După trei etape pline de provocări, s-a încheiat, pe 12 mai, cu o festivitate de premiere emoţionantă la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din Bucureşti, cea de-a VII-a ediţie a concursului naţional de limba engleză Mirunette Language. Concursul a fost organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

În ultima etapă au fost prezenţi 52 de finalişti, selectaţi din cei peste 2000 de participanţi, cu vârste între 10 şi 17 ani, din toată ţara, motivaţi de obţinerea marelui premiu, tabăra de limba engleză în Marea Britanie.

Toţi cei care au reuşit să ajungă în finală au fost felicitaţi, pentru că provocarea a fost una deloc uşoară. Finaliştii au fost recompensaţi nu numai pentru nivelul de cunoaştere a limbii engleze, ci şi pentru creativitate. Ei au trecut cu brio prin testele online şi interviurile în limba engleză, prezentând şi un film care a reflectat tema de anul acesta a concursului: „Dare to be an influencer!”.

Marele premiu, Marisa Demetria Dobrescu, din Târgu Mureş, şi Elena Crişan, din Braşov, au câştigat câte o tabără internaţională în Marea Britanie, la Oxford, oferită de Mirunette Education; premiul II: Tudor Ţugui din Bucureşti şi Armand Ilaş din Gura Humorului au câştigat câte un examen Cambridge oferit de British Council România; premiul III: Ilinca Gherasim şi Sara Elisa Badiu, din Târgu Mureş, Cristian Mihai Voinea, din Bucureşti, şi Maria Gheorghe, din Slobozia, au câştigat câte un sejur de două nopţi în Poiana Braşov şi Buşteni, oferite de Royal Hotel şi Hotel Club Austria; menţiuni au mai câştigat Maria Ioana Popa, Bianca Postolachi, Ana Emilia Popa, Ilinca Marin, David Carol Mircea, Maria Alis Recean, Timea Istrate, Ana Maria Resiga, Annelise Petruş, Iulia Stroie, Raisa Dănilă şi Elena Milchi.

Cei care doresc să-şi dezvolte cunoştinţele de limba engleză sunt invitaţi în taberele Mirunette Education, înscrierile pentru tabere internaţionale 2019 fiind pe ultima sută de metri. Cei care doresc să studieze în Marea Britanie pot bemefica de suportul Mirunette prin consilierii săi dedicaţi. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: