Micii fotbalişti suceveni, în top la Memorialul „Alexandru Amarandei” de la Vaslui

Grupa de copii născuţi în anul 2008 a clubului Stejarul Cajvana a urcat pe podium la Memorialul „Alexandru Amarandei”, un turneu internaţional care a reunit la start 16 echipe.

Trupa pregătită de Ion Lupăştean a câştigat grupa din care a făcut parte cu maximum de puncte, după 7-1 cu CSM Roman, 6-0 cu FC Buiucani şi 4-1 cu Pumas Iaşi. „Stejarul” a trecut apoi de Real Junior Vaslui, în sferturi, cu 7-3, pentru ca în semifinale să piardă în faţa celor de la LPS Vaslui cu 5-8. Echipa din Cajvana a cucerit medaliile de bronz, după ce a câştigat finala mică, la penaltiuri, în faţa celor de la Sparta Chişinău.

Pe lângă trofeul pentru locul 3, Stejarul a câştigat şi unul dintre premiile individuale prin Vasile Sorea, care a devenit golgheterul turneului, cu 25 de goluri.

Stejarul a mizat pe următorul lot: Andreni Bodnari, Vasile Sorea, Gabi Bucşa, David Săvuţ, Dinu Iacoban, Alex Valasciuc, Ionuţ Savu, Kevin Mitrofan, Tiago Rotar, ‘tefan Patu şi Ionuţ Puiu.

La categoria 2010, Stejarul Cajvana a ocupat locul 12 dintr-un total de 16 echipe.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI