Biciclist trântit la pământ de un şofer care a deschis portiera fără să se asigure

Un biciclist a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri după-amiază, după ce a fost trântit la pământ de un şofer care a deschis portiera fără să se asigure.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat de 44 ani, din comuna Putna, conducea vineri după-amiaza autoturismul pe DN 2H în localitatea Putna, din direcţia Mănăstirea Putna către Bivolărie. În aceeaşi direcţie, din spatele lui, se deplasa, în calitate de biciclist, un bărbat de 52 ani, din comuna Burla. Când a ajuns în faţa unui magazin, şoferul de 44 de ani a parcat autoturismul pe partea dreaptă a drumului, într-o zonă în care oprirea este interzisă, după care a deschis portiera fără a se asigura dacă din spate circulă alte vehicule. În acel moment, l-a acroşat cu portiera pe biciclist, care era în depăşirea autoturismului oprit.

Biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni uşoare.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a deschis un dosar penal privind infracţiunea „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI