Lupte greco-romane

Performanţe de excepţie pentru sportivii suceveni în Croaţia

Doi dintre sportivii secţiei de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, Bogdan Pop şi Cosmin Mihalache, pregătiţi de antrenorul Andrei Bolohan, au reuşit o nouă performanţă la nivel internaţional. Cei doi luptători au participat cu lotul naţional de juniori II a României, pregătit de antrenorii Cătălin Matache şi Constantin Mircea, la un puternic turneu internaţional în Croaţia, competiţie în care ambii au ajuns în finala categoriei la care au luptat. Astfel, Bogdan Pop a reuşit să câştige medalia de argint la categoria 60 de kilograme, aceeaşi medalie obţinând-o şi colegul său Cosmin Mihalache, la categoria 92 de kilograme.

Înaintea acestei competiţii, cei doi luptători suceveni au reuşit la Lugoj să câştige titlurile de campioni naţionali ai României, la Campionatul Naţional Şcolar de lupte greco-romane. Săptămâna viitoare, Bogdan Pop şi Cosmin Mihalache, dar şi Ioan Bălan, antrenat de Valerică Gherasim, tot la Liceul cu Program Sportiv Suceava, vor intra pe saltea la Internaţionalele României pentru juniori II, iar la finalul lunii vor lupta pentru medalii la Campionatul Naţional Individual pentru juniori II, ce va avea loc la Constanţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: