PSD Suceava 2020

Expoziţie chinologică internaţională la Suceava

„Bucovina Dog Show 2019”

> Evenimentul se va desfăşura în data de 4 mai, în parcarea Shopping City Suceava

Asociaţia Chinologică Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Royal Canin, anunţă organizarea expoziţiei chinologice internaţionale „Bucovina Dog Show 2019”.

Evenimentul are loc în data de 4 mai, în parcarea Shopping City Suceava.

În acest an, evenimentul presupune o expoziţie naţională de desemnare a titlului de tip CAC şi o expoziţie internaţională de desemnare a titlurilor CACIB oferite de arbitrii naţionali şi internaţionali.

Ca în fiecare an, vizitatorii vor putea admira câini de rasă într-un spectacol deosebit de prezentare de rase şi într-un concurs de frumuseţe canină.

„Bucovina Dog Show” este una dintre manifestările marcante pentru judeţul Suceava şi pentru zona geografică Moldova, în cadrul căreia se realizează o promovare semnificativă a chinologiei ca sport şi ştiinţă, dar şi a zonei noastre, Bucovina, precizează organizatorii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: