Primarul Sucevei, Ion Lungu, alături de Klaus Iohannis la lansarea volumului „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, miercuri după-amiaza, la Teatrul Naţional din Bucureşti, la lansarea cărţii preşedintelui României, Klaus Iohannis, „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”.

Ion Lungu a spus că a fost o discuţie foarte interesantă despre Europa, despre valorile europene, dar şi despre viitorul nostru în Europa.

„Cred că este cel mai oportun moment din punct de vedere al timpului, pentru lansarea acestei cărţi, acum, în preajma alegerilor europarlamentare, când se pun întrebări şi se caută răspunsuri în legătură cu relaţia noastră cu Uniunea Europeană” a spus primarul Ion Lungu.

El a menţionat că preşedintele Klaus Iohannis a răspuns la o parte din aceste provocări şi l-a felicitat.

Totodată, miercuri dimineaţa, primarul a avut întâlniri importante la Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Finanţelor, Agenţia Naţională a Ariilor Protejate, Agenţia Naţională pentru Locuinţe, unde a purtat discuţii legate de proiectele municipalității depuse la aceste instituţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: