„Rapsodii româneşti” la Rădăuţi

Cu prilejul Zilei Mondiale a Artei, aflăm că inspectorul şcolar pentru arte, prof. Loredana Mihaela Ceică, împreună cu prof. Nicoleta Cărare, din Bacău, au ales să dăruiască artiştilor de pretutindeni un cadou, invitându-i să sărbătorească cu un vernisaj de înaltă ţinută ce promovează tradiţiile, obiceiurile, motivul popular.

Activitatea este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Galeria de Arte Radăuţi, UAP Bacău, în cadrul proiectului interjudeţean „Dascăl şi artist”, vineri 19 aprilie a.c., de la ora 16, la Galeria de Arte Rădăuţi. Este vorba, aşadar, despre o expoziţie de pictură semnată Nicoleta Cărare, intitulată „Rapsodii româneşti”. Ea va fi prezentată publicului de criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc, consilier la Direcţia pentru Cultură Suceava. (L.D.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: