La Salonul internaţional de carte „Alma Mater Librorum”, organizat de Biblioteca USV

Peste 20 de edituri din ţară şi străinătate, librării şi case editoriale

Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a anunţat, luni, că va organiza cea de a VI-a ediţie a Salonului internaţional de carte „Alma Mater Librorum”, în perioada 9-10 mai a.c.

 Salonul internaţional de carte al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava este singurul eveniment de acest gen organizat într-o universitate din România. Această ediţie se înscrie în cadrul manifestărilor prilejuite de „Anul cărţii în România”, fiind integrată proiectului „România citeşte”. Evenimentul este susţinut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi, ca în fiecare an, va fi organizat în holul central din corpul A al Universităţii „Ştefan cel Mare”.

Deschiderea salonului va avea loc joi, 9 mai, ora 9.30.

Până la această dată, în programul salonului s-au înscris peste 20 de edituri din ţară şi străinătate, librării şi case editoriale.

Programul include lansări de carte, conferinţe, prezentare de noutăţi editoriale, expoziţii de artă plastică, momente culturale, momente dedicate cărţii străine.

Vineri, 10 mai, începând cu ora 11.30, va avea loc acordarea diplomelor Salonului internaţional de carte „Alma Mater Librorum”: de participare, pentru cea mai importantă donaţie, pentru cel mai „prolific” autor, cartea Salonului (străină, respectiv românească), cel mai fidel cititor al Bibliotecii Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, invitatul de onoare al celei de a VI-a ediţii, cea mai vândută carte a Salonului.

Organizatorii aşteaptă publicul sucevean să participe la toate momentele programului Salonului internaţional de carte „Alma Mater Librorum”, ediţia a VI-a. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: