În cadrul unui eveniment organizat de ISJ Suceava şi Colegiul „Petru Muşat”, 

Elevi ai claselor a VIII-a, invitaţi să afle despre oportunităţile de formare în învăţământul dual

Oportunităţile de formare în învăţământul dual vor fi prezentate în cadrul activităţii de orientare şcolară şi profesională a învăţământului dual „Porţi deschise – cariera ta este în mâinile tale”, care se va desfăşura, miercuri, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, evenimentul este organizat de ISJ Suceava şi Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, în parteneriat cu Primăria Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi agenţi economici parteneri pentru învăţământul dual.

Sursa citată menţionează că activitatea de orientare şcolară şi profesională se va desfăşura în sala de sport a Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, începând cu ora 10, şi are ca scop informarea şi prezentarea oportunităţilor de formare specifice învăţământului dual. La eveniment sunt invitaţi să participe elevi ai claselor a VIII-a şi părinţii acestora. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: