Şansa noastră de dezvoltare e în Europa

În ultimii 15 ani, municipiul Suceava a atras fonduri europene de peste 100 de milioane de euro şi avem alte proiecte de 50 de milioane de euro

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, marţi, la Piatra Neamţ, la sărbătorirea a 20 de ani de existenţă a Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, structură executivă a Consiliului de Dezvoltare Regională Nord-Est prin care se derulează proiectele cu finanţare europeană.

Primarul a spus că în acest cadru a mulţumit pentru colaborarea cu ADR-NE. El a menţionat că în ultimii 15 ani municipiul Suceava a atras peste 100 de milioane de euro pentru finanţarea unor proiecte europene.

Primarul Ion Lungu a subliniat că municipalitatea suceveană are pregătite proiecte de 50 de milioane de euro pentru exerciţiul financiar 2014-2020, care se află în diverse etape.

El a menţionat că miercuri după-amiaza va participa, la Teatrul Naţional din Bucureşti, la lansarea cărţii preşedintelui României, Klaus Iohannis, „EU.RO.Un dialog deschis despre Europa”.

„Şansa noastră de dezvoltare este în Europa” a spus Ion Lungu. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: