La sfârşitul săptămânii trecute

Aproape 60 de permise de conducere reţinute de poliţiştii suceveni

Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat, în perioada 12 – 14 aprilie a.c., o acţiune pe raza judeţului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în cadrul acţiunii s-a constatat săvârşirea unei infracţiuni şi au fost aplicate 449 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 239.845 lei, din care 329 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 55 de permise de conducere, dintre care 45 pentru viteză, şapte pentru depăşiri neregulamentare şi trei pentru alte cauze şi au retras şase certificate de înmatriculare.

Totodată, în perioada 13-14 aprilie a.c., Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din judeţ, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, în cadrul căreia au fost testaţi cu aparatul etilotest 297 conducători auto.

Astfel, poliţiştii au constatat 11 infracţiuni, au aplicat 110 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.360 lei, au reţinut patru permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: