Eveniment Zidul de Hârtie

Constantin Arcu, „Prin lumea largă”

Lansarea, la Suceava, a cărţii „Prin lumea largă. Însemnare a călătoriei mele în America de Sud” semnate de scriitorul Constantin Arcu se va desfăşura sâmbătă, 13 aprilie, cu începere de la ora 17, la Casa B+B (str. Mihai Eminescu 18 B), evenimentul fiind realizat sub marca Zidul de Hârtie.

Despre recenta carte semnată de călătorul Constantin Arcu (Ed. Limes, Cluj-Napoca, 2018) se vor adresa publicului universitarele Elena-Brânduşa Steiciuc şi Gina Puică, scriitoare şi călătoare, de asemenea ziaristul L.D. Clement, inclusiv în calitate de cititor şi călător. Manifestarea va fi moderată de scriitorul Florin Dan Prodan, fondator al Zidului de Hârtie, el însuşi călător care (printre altele…) a călcat pe tărâmurile Americii de Sud. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: