Cafeneaua din zona de agrement Tătăraşi va fi administrată de Greco Real Estate

> Firma va plăti o chirie lunară de 1.892 lei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că firma suceveană Greco Real Estate va administra cafeneaua din zona de agrement Tătăraşi, după ce a câştigat licitaţia organizată de municipalitate.

Lungu a spus că licitaţia a avut loc în data de 4 aprilie şi că au fost depuse patru oferte pentru administrarea celor 88 mp de cafenea. El a precizat că licitaţia a fost câştigată de firma Greco Real Estate din Suceava, care a oferit suma de 21,5 lei/mp/lună, ceea ce înseamnă 1.892 lei. Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 9 lei/mp pe lună, iar celelalte trei oferte au fost de 10, 12 şi 18 lei. El a spus că astfel a fost selectat un operator pentru această cafenea şi că va trebui să treacă perioada de contestaţii pentru semnarea contractului.

Ion Lungu a precizat că acolo se vor servi cafea, răcoritoare, îngheţată, dar nu şi băuturi alcoolice. El crede că săptămâna viitoare se va deschide această cafenea.

Contractul va fi semnat pe o perioadă de aproape 3 ani, până la 31 decembrie 2021, iar câştigătorul nu va putea subînchiria sau concesiona cafeneaua.

Pentru ca situaţia de anul trecut – când licitaţia, cu strigare, a fost câştigată de Andrei Ciutac, care a ofertat 16.720 de lei lunar, dar care a contestat apoi licitaţia şi şi-a amplasat apoi o rulotă ambulantă – să nu se repete, de această dată se impune o garanţie care se depune la Primăria Suceava şi reprezintă contravaloarea chiriei licitate pentru o perioadă de 6 luni. Dacă cel care câştigă licitaţia renunţă, va trebui să achite suma de 4.752 de lei, reprezentând valoarea chiriei cu preţul de pornire a licitaţiei pentru şase luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: