Jandarmeria Suceava transmite celor care vor participa la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova să respecte măsurile de ordine public

 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va asigura, alături de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, vineri, 15 martie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării manifestării de susţinere a proiectului „România vrea autostrăzi”, care este programat în localitatea Cumpărătura, în intervalul orar 14 – 16.

„Pentru evitarea blocării drumului naţional sau îngreunarea circulaţiei, adresăm participanţilor rugămintea de a urma indicaţiile poliţiştilor rutieri şi de a parca autoturismele în locurile special amenajate de către organizator” arată Jandarmeria Suceava.

În scopul desfăşurării în condiţii de siguranţă a manifestării, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava îi informează pe participanţi că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, au obligaţia:

– să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau organele de ordine;

– să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunărilor publice şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale;

– să nu introducă sau să aibă, în timpul adunărilor publice, băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora;

– să părăsească imediat adunările publice sau locul unde acestea se desfăşoară, când au fost somaţi de organizatori, împuterniciţii acestora sau organele de poliţie;

– să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri.

Totodată, Jandarmeria Suceava roagă cetăţenii ca, ori de câte ori este nevoie, să solicite sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: