Fotbal

Şomuz Fălticeni a demarat pregătirile de iarnă

Noul antrenor principal al echipei Şomuz Fălticeni, Geo Stanca, a fost prezentat la reunirea lotului grupării de Liga a III-a. La primul antrenament au participat o mulţime de jucători noi, majoritatea dintre ei foarte tineri, aflaţi la început de carieră, asta în condiţiile în care între tur şi retur gruparea fălticeneană a pierdut nu mai puţin de opt fotbalişti.

Vasile Padovei, Ionuţ Nechitoaia şi Paul Ungureanu au încheiat cursurile şcolii de jandarmi din localitate şi au plecat deja la subunităţile unde au fost repartizaţi. Alţi trei jucători, este vorba de Bogdan Melinte, Adelin Arăpaşu şi Iulian Dohotaru, au fost rechemaţi la FC Botoşani, echipa de care aparţin, în vreme ce Tacu şi Scutariu, care au evoluat foarte puţin în tur, au fost puşi pe liber de conducerea clubului.

„21 de fotbalişti au fost prezenţi la primul antrenament, care s-a desfăşurat în sala «Gabriel Udişteanu». Avem mai mulţi tineri jucători în probe, o parte dintre aceştia provenind de la centrul de copii şi juniori al celor de la FC Botoşani, grupare cu care ne aflăm în parteneriat. De asemenea, a revenit la echipă şi experimentatul atacant Lucian Luchian, care în sezonul de toamnă a evoluat la Zimbru Siret. Mai sunt în vederile noastre şi alţi 3-4 jucători care activează la formaţii din Liga a IV-a suceveană. În privinţa pregătirii din intersezon, intenţionăm să efectuăm măcar două antrenamente săptămânal, chiar dacă nu este uşor să adunăm jucătorii, deoarece majoritatea dintre ei sunt angrenaţi în câmpul muncii şi provin din alte localităţi, ca Suceava, Botoşani sau Gura Humorului”, a declarat Eduard Lichtenstein, delegatul grupării fălticenene.

Până la această dată, fălticenenii au perfectat trei meciuri de pregătire, cu FC II Botoşani, partida urmând să se dispute pe data de 3 februarie, pe terenul sintetic de la Roman, cu LPS Suceava, pe 10 februarie, în deplasare, şi cu Foresta, pe 16 februarie, la Suceava.

Pentru partea a doua a sezonului, gruparea antrenată de Geo Stanca se bazează pe sprijinul oferit de Primăria din Fălticeni, dar şi pe continuarea colaborării cu o serie de întreprinzători privaţi din oraş.

Returul Ligii a III-a va începe pe data de 2 martie, în prima etapă Şomuz urmând să evolueze în deplasare, pe terenul celor de la CSM Focşani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: