Atletism

„Cupa de Iarnă” de la Suceava aşteaptă sportivi din cinci judeţe

Azi, sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava din complexul sportiv „Areni” va fi gazda primei competiţii din anul 2019, mai exact „Cupa de Iarnă”, un concurs organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Clubul Sportiv Municipal Suceava. Concursul se adresează în special copiilor şi juniorilor ce practică atletismul şi care se pregătesc pentru Campionatele Naţionale de sală, ce vor începe în luna februarie.

La „Cupa de Iarnă” vor fi prezenţi atleţi din cinci judeţe din nordul Moldovei, care se vor întrece în 12 probe: 50 metri, 60 metri, 200 metri, 400 metri, 800 metri, 1.500 metri, 3.000 metri, aruncarea mingii de oină, săritura în lungime, 3 kilometri marş, 5 kilometri marş şi ştafeta de 4×200 de metri.

„Ne aşteptăm la o întrecere disputată, mai ales că pe lângă atleţii din judeţul Suceava vor concura în sala «Areni» şi sportivi din Neamţ, Botoşani, Bacău şi Iaşi. Vor fi premiaţi primii trei clasaţi la fiecare probă în parte, «Cupa de Iarnă» urmând să intre în posesia clubului ai cărui concurenţi au, pe total, cele mai bune rezultate”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: