Parlamentarii austrieci care au vizitat Suceava vin cu propuneri de colaborare cu landul Stiria

> Gheorghe Flutur: Este un prim pas făcută pentru o colaborare între judeţul nostru şi landul austriac Stiria, al doilea ca suprafaţă din Austria

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că vizita în Bucovina a delegaţiei parlamentarilor austrieci de anul trecut începe să dea roade. Deja a primit invitaţia de a participa, în prima parte a lunii martie, în landul austriac Steiemark (Stiria), la discuţii pe domenii de interes pentru judeţul nostru.

„Parlamentarii austrieci care au fost în Suceava au identificat şi stabilit parteneri austrieci în domeniul turismului, transportului aerian (stabilirea unor legături între Aeroportul «Ştefan cel Mare» Suceava şi cel din Graz), industriei, culturii şi infrastructurii în sănătate, cu care reprezentanţi ai judeţului Suceava să poarte discuţii în vederea unor colaborări sau schimburi de experienţă” a spus Flutur.

El a arătat că în aceste condiţii va propune, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava, aprobarea unei delegaţii care să participe la aceste discuţii şi că, de asemenea, a invitat să participe la aceste întâlniri cu partea austriacă reprezentanţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare”, Camerei de Comerţ şi Industrie, ai Spitalului Judeţean de Urgenţă şi ai Aeroportului Suceava, ca şi reprezentanţi ai staţiunilor de interes naţional Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, care se unesc într-o asociaţie de promovare turistică.

„Este un prim pas făcut pentru o colaborare între judeţul Suceava şi landul austriac Stiria, al doilea ca suprafaţă din Austria” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: