Fotbal

Lotul Forestei Suceava s-a reunit pentru startul pregătirilor de iarnă

Foresta Suceava s-a reunit la începutul acestei săptămâni, pe stadionul Areni, în vederea începerii pregătirilor pentru returul Ligii a III-a. În absenţa antrenorului principal Selim Benachour, primul antrenament din acest an a fost condus de secunzii Bogdan Tudoreanu şi Mihai Guriţă, care au avut sub comanda lor un număr de 19 jucători.

Noutăţile de la reunirea „galben-verzilor” le-au reprezentat portarul Florin Logofătu (Viitorul Vereşti) şi atacantul Andrei Pavel (Aerostar Bacău), dar şi cei mai buni doi juniori de la LPS Suceava: portarul naţionalei under 19 a Republicii Moldova, Augustin Cărbune, şi mijlocaşul Daniel Bejenar. Acestora li s-au adăugat mai mulţi tineri din judeţ, chemaţi să susţină probe de joc pe Areni. Este vorba de Cristofor Voloc, Gabriel Vatamaniuc şi George Boinicu (toţi trei de la Zimbrul Siret), Ionuţ Lăcătuşu (Siretul Dolhasca), Alexandru Danilescu (Recolta Fântânele) şi Andrei Marţolea (ex-LPS Suceava).

Lotul complet de jucători prezent la reunirea Forestei Suceava a fost alcătuit din: Florin Logofătu, Augustin Carbune – Mădălin Onofraş, Paul Mateciuc, Andrei Mateiciuc, Paul Ionescu, Cristian Gulei, Robert Martin, Teodor Lungu, Ionuţ Artenie, Robert Grumezescu, Andrei Pavel, Daniel Bejenar, Cristofor Voloc, Gabriel Vatamaniuc, George Boinicu, Ionuţ Lăcătuşu, Alexandru Danilescu şi Andrei Marţolea.

Stranierii „galben-verzilor”, Matteo Rigoni, Matthieu Nguyen, Sid-Ali Bouadjila şi Seven Cem, urmează să soseasca la Suceava, iar Eugeniu Celeadnic se va prezenta abia joi la antrenamente.

„Am început pregătirea de iarnă într-o formulă incompletă. Deocamdată, am completat compartimentul ofensiv cu Andrei Pavel, dar mai suntem în discuţii cu o serie de fotbalişti, ale căror nume le vom face publice în momentul în care vor semna contracte cu noi”, a precizat preşedintele-executiv al clubului Foresta, Andrei Ciutac. Oficialul de pe Areni a explicat şi motivele pentru care „galben-verzii” nu vor mai efectua un cantonament montan.

„În anii trecuţi, echipa evolua în liga secundă. Anul acesta, suntem în Liga a III-a, iar din punctul nostru de vedere sezonul este compromis. Nu contează dacă termini pe locul 2 sau pe 8. Singura realizare ar fi fost promovarea. Din acest motiv, am decis să facem pregătirea de iarnă pe plan local. Pe partea fizică, ne vom pregăti pe pista şi în sala stadionului Areni, iar pe partea tehnică pe terenul sintetic de la LPS. Vor fi însă şi zile când vom merge la Dragomirna sau Adâncata, unde am reperat câteva trasee de alergare”, a adaugat Ciutac.

Foresta Suceava va disputa şase meciuri amicale până la startul returului, după cum urmează: cu CSM Paşcani (1 februarie), cu Aerostar Bacău (9 februarie), cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (13 şi 22 februarie), cu ACS Şomuz Fălticeni (16 februarie) şi cu ACS Juniorul Vaslui (20 februarie). Clasată la finalul turului pe locul 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, Foresta va începe sezonul de primăvară pe 2 martie, când va înfrunta, pe stadionul Areni, satelitul celor de la FC Botoşani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI