Handbal masculin

CSU 2 Suceava a disputat două amicale la finele săptămânii trecute

Ambele echipe de handbal masculin ale CSU Suceava au disputat meciuri de pregătire la finele săptămânii trecute. Dacă formaţia de Ligă Naţională a avut din nou ca adversară gruparea CSM Focşani, gruparea de Divizie A a jucat două partide amicale, una cu CSM 2 Bacău şi alta cu juniorii I de la LPS Suceava. În niciuna dintre aceste două întâlniri scorul nu a contat, accentul fiind pus pe efort şi pe verificarea mai multor scheme de joc.

„Nu am contabilizat rezultatele, am încercat doar să vedem în ce stadiu de pregătire ne aflăm. Am rulat tot lotul de jucători pe care l-am avut la dispoziţie şi am pus accent pe verificarea potenţialului celor mai tineri, pentru că ei vor fi baza echipei în meciurile oficiale care vor urma.

Am încercat diferite formule de echipă şi de joc şi am tratat cu o mai mare importanţă faza defensivă şi repunerea rapidă a mingii în joc. Atât meciul cu băcăuanii, cât cel cu juniorii I de la LPS Suceava, pregătiţi de Răzvan Bernicu, au fost meciuri de luptă unde efortul a fost la cote maxime. Sunt mulţumit de modul în care s-au implicat elevii mei şi cred că vom mai disputa şi alte partide de pregătire în perioada imediat următoare, adversari urmând să fie din nou juniorii I de la LPS Suceava şi echipa de la Botoşani.

În lotul echipei noastre l-am reactivat pe Samuel Stanciuc, sportiv care făcuse o pauză, dar care a dovedit că are posibilităţi şi-i place handbalul. Sper ca tinerii noştri să progreseze, să-şi vadă în continuare cu seriozitate de pregătire pentru că doar aşa vor putea face saltul către echipa de Ligă Naţională. Din echipa noastră au lipsit câţiva tineri care au ceva probleme medicale sau şcolare” a declarat antrenorul echipei CSU 2 Suceava, Ion Tcaciuc.

Pentru partidele amicale din weekendul trecut tehnicianul sucevean a avut la dispoziţie jucătorii: Şoldănescu, portar şi Antonio Pintilei, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaie, Daniel Burac, Andi Tofănel, Samuel Stanciuc, Cristian Bejinariu, Marcello Oargă şi Gheorghe Bârgăoanu, jucători de câmp.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: