Dramă cutremurătoare petrecută în comuna Mănăstirea Humorului

Crimă şi sinucidere din cauza geloziei

Gelozia a pus capăt la două vieţi în aceeaşi zi. O femeie în vârstă de 39 de ani a fost ucisă de soţul ei, iar apoi acesta, în vârstă de 45 de ani, s-a sinucis.

Drama cutremurătoare s-a produs la finele săptămânii trecute, în comuna Mănăstirea Humorului, la domiciliul celor doi. Criminaliştii au demarat ancheta în momentul în care au fost informaţi că în curtea unei case din localitate se află căzut corpul unui bărbat înjunghiat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului aveau să constate că este vorba de o crimă urmată de sinucidere, după ce în locuinţa soţilor a fost descoperit şi trupul fără de viaţă al femeii.

Cunoscuţii spun că între cei doi aveau loc numeroase certuri pe fondul geloziei. Un nou conflict spontan izbucnit între soţi vineri seară avea să fie şi ultimul dintre cei doi. Femeia fusese plecată la muncă în străinătate şi îşi anunţase partenerul de viaţă că intenţionează să plece din nou peste hotare, situaţie care l-a scos din sărite pe bărbat. Primele cercetări conduc la concluzia că femeia a fost lovită de mai multe ori în zona capului, leziunile suferite conducând la deces. Când a realizat ce a făcut, bărbatul a încercat prima dată să-şi curme viaţă autoincendiindu-se. Tentativa a eşuat aşa că omul a apelat apoi la un cuţit de bucătărie pe care şi l-a înfipt în zona pieptului.

O echipă operativă a Poliţiei Judeţene Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Suceava, desfăşoară în continuare cercetările, urmând a stabili cu exactitate firul întâmplărilor. În urmă au rămas orfani de ambii părinţi doi băieţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: