Preşedintele CJ mulţumeşte fostului director medical al SJU pentru sprijinul acordat dezvoltării spitalului

> El salută direcţiile de dezvoltare anunţate de noul director medical, Mircea Macovei > Scopul nostru este să creştem eficienţa actului medical astfel încât populaţia să fie tot mai mulţumită, consideră Gheorghe Flutur

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a mulţumit, joi, fostului director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Doina Elena Ganea, pentru implicarea în dezvoltarea unităţii spitaliceşti, şi a salutat direcţiile de dezvoltare anunţate de noul director medical, Mircea Macovei, subliniind că acestea vin în completarea proiectelor de investiţii prevăzute de CJ Suceava.

„De-a lungul timpului, chiar de la trecerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava în subordinea Consiliului Judeţean Suceava, dna Ganea a fost în echipa de bază cu care am realizat lucruri extraordinare la spital, SJU din Suceava devenind unul dintre cele mai apreciate din ţară.

Această echipă a reuşit să atragă peste 50 milioane euro, iar aprecierile la adresa dnei Ganea, acum la încheierea mandatului de director medical, au în vedere şi aportul pe care l-a avut doamna doctor în parcurgerea etapelor de evaluare în vederea acreditării şi reacreditării principalei unităţi spitaliceşti din judeţ” a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că Doina Elena Ganea va rămâne în echipă şi va oferi în continuare sprijinul necesar.

„Salut şi direcţiile de dezvoltare ale Spitalului Judeţean Suceava anunţate de noul director medical, care vin în completarea proiectelor curajoase pe care Consiliul Judeţean Suceava le promovează, respectiv construirea noului ambulatoriu integrat de 4000 mp, deschiderea centrului de radio-terapie, dezvoltarea compartimentului de chirurgie plastică cu unitate specială pentru marii arşi, dezvoltarea centrului de chirurgie intervenţională, dar şi înfiinţarea unui spital pentru copii” a declarat preşedintele CJ.

El a arătat că scopul autorităţilor judeţene este creşterea eficienţei actului medical, astfel încât populaţia să fie tot mai mulţumită de actul medical din Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Reamintim că în urma încetării numirii dr. Doina Elena Ganea în funcţia vacantă de director medical interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, prin dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, la propunerea conducerii spitalului, în funcţia vacantă a fost numit Mircea-Alexandru Macovei, medic primar la Secţia Ortopedie-Traumatologie. Dr. Doina Elena Ganea a revenit în funcţia de medic-şef al Secţiei Oncologie Medicală. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: