Potrivit unei statistici Libris pentru anul 2018

Două cărţi de Irina Binder, cele mai citite în judeţul Suceava

 Sucevenii au cumpărat în 2018 de pe site-ul Libris.ro aproape 40.000 de cărţi, iar cele mai vândute au fost „Străinul de lângă mine” şi „Insomnii” de Irina Binder, dar şi „Fluturi”, carte de colorat cu abţibilduri, potrivit unei statistici făcute de site.

Potrivit statisticii de pe site-ul Libris.ro, sucevenii au cumpărat în 2018 un număr de 39.854 de cărţi, iar cel mai fidel client a cumpărat 21 de cărţi.

Cea mai vândută carte pe Libris.ro, în toate judeţele României, este, cu mici excepţii, „Străinul de lângă mine” de Irina Binder, arată sursa citată, menţionând că în judeţele unde apar excepţiile titlul Irinei Binder se află pe locul doi sau trei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: