„Pentru promovarea literaturii române”, la Festivalul „Eminescu” de la Drobeta Turnu Severin

Mihai Sultana Vicol a primit Premiul „Pamfil Şeicaru”

De la Festivalul internaţional de literatură „Mihai Eminescu” de la Drobeta Turnu Severin şi Mănăstirea „Sf. Ana” Băile Herculane, ediţia a XXIX-a, 12-15 ianuarie a.c., scriitorul şi publicistul Mihai Sultana Vicol a revenit la Suceava cu Premiul „Pamfil Şeicaru”, atribuit „pentru promovarea literaturii române”, după cum este înscris pe diploma semnată de preşedintele juriului, acad. Mihai Cimpoi.

Printre altele (inclusiv o casetă conţinând două icoane), premiul a conţinut şi volumul lui Victor Frunză „Destinul unui condamnat la moarte – Pamfil Şeicaru”, ediţia a II-a, pe care stareţa Mănăstirii „Sf. Ana”, Iustina Popovici, a scris: „Cu multă consideraţie D-lui Vicol Mihai, aproape consătean cu cel despre care se aduce vorba în acest roman, Pamfil Şeicaru, şi pentru care are atâta consideraţie”. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI