„Pentru promovarea literaturii române”, la Festivalul „Eminescu” de la Drobeta Turnu Severin

Mihai Sultana Vicol a primit Premiul „Pamfil Şeicaru”

De la Festivalul internaţional de literatură „Mihai Eminescu” de la Drobeta Turnu Severin şi Mănăstirea „Sf. Ana” Băile Herculane, ediţia a XXIX-a, 12-15 ianuarie a.c., scriitorul şi publicistul Mihai Sultana Vicol a revenit la Suceava cu Premiul „Pamfil Şeicaru”, atribuit „pentru promovarea literaturii române”, după cum este înscris pe diploma semnată de preşedintele juriului, acad. Mihai Cimpoi.

Printre altele (inclusiv o casetă conţinând două icoane), premiul a conţinut şi volumul lui Victor Frunză „Destinul unui condamnat la moarte – Pamfil Şeicaru”, ediţia a II-a, pe care stareţa Mănăstirii „Sf. Ana”, Iustina Popovici, a scris: „Cu multă consideraţie D-lui Vicol Mihai, aproape consătean cu cel despre care se aduce vorba în acest roman, Pamfil Şeicaru, şi pentru care are atâta consideraţie”. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: