În 2019

Preţul de intrare la Bucovina Rock Castle va creşte de trei ori

Consiliul Judeţean Suceava urmează să decidă schimbarea din 2019 a modului de finanţare a Festivalului Bucovina Rock Castle, dar şi preţurile de intrare la concertele organizate în cadrul festivalului.

Potrivit unui proiect de hotărâre care urmează să fie dezbătut luni, de Consiliul Judeţean Suceava, Bucovina Rock Castle urmează să se autofinanţeze, iar Consiliul Judeţean să nu mai asigure fonduri pentru organizarea manifestării.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, preţul unui abonament va fi de 100 de lei, în timp ce preţul unui bilet se va ridica la 50 de lei.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, arată în expunerea de motive că, faţă de anul 2018, s-a propus majorarea preţurilor biletelor de intrare şi a abonamentelor la Festivalul Bucovina Rock Castle de la 20 lei, respectiv 30 lei, la 50 lei, respectiv 100 lei, „pentru acoperirea în totalitate a cheltuielilor necesare cu organizarea evenimentului”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Aprodul_Purice says:

  Dar ce se află in spatele acestui aparent nevinovat anunț? Prefigurat,dealtfel,de către „întemeietorul” (am zice noi și profitorul ,în asociere cu plodul său!) renumitei de-acuma manifestări de micționare a zidurilor Cetății de Scaun sub pretextul penibil al unei manifestări „culturale”… Care anunța, după epuizarea ediției din acest an, că s-a gândit mult și s-a hotărât sa plebisciteze o masură demnă și curajoasă,de quasiemancipare de sub tutela CJ al PDL Suceava,recte a domnului Flutur, „diriginte de șantier” (!!!),de ieșire din subvenționarea publică,să mai sufle oleacă și angrosistul parșiv Emil Ursu,cel care pare să se fi intabulat cu monumentele istorice ale Sucevei pe care le scoate la produs,ca pe niște batrâne depravate…Să nu mai depindă,nu-i așa,de stipendiile CJ,ca de la un țuțuroi contra naturii,deoarece întemeietorul a observat că s-a cam lungit cu gluma și ,iaca,mai are un an-doi și cine știe ce le mai trece prin cap la ăștia,să-l direcționeze la Botoșani,la instituția de binefacere de la iesirea dinspre Săveni,cam pentru următoarele motive:
  – cumplita blasfemie pe bani publici,operațiunea de micționare a zidurilor Cetății de Scaun a Sucevei,monument istoric din clasa A,întrunește condițiile unei la fel de cumplite asocieri în vederea comiterii unor infracțiuni..
  – pe hârtie ,organizatorul „festivalului” este CCB în asociere cu Muzeul Bucovinei,știut fiind că anumite „grohăieli și zdringhi-zdringhi” (am citat din specialistul D.O.P…) pot fi asimilate cu fapte sau manifestări culturale,cu condiția să fie amestecat și CJ,prin banii săi,bani publici,desigur..
  – în fapt,întemeietorul,organizatorul,creatorul,manipulatorul acestei grotești răgălii este numitul Drăgușanul.ro,asociat cu plodul său ratat,pentru că,la fel, este știut că numai activitățile de micționariat public-privat(ă) realizate între tată și fiu sunt cele mai eficiente,că unde să se ducă banii publici dacă nu în familie,cf.lege și tradiție,sa tot fie vreo 10 ani de vechime?
  – în drept,astfel de îmbârligături au nume,domnul gâza.ro știe,la fel și unii dintre sponsorii lor din bani publici,la orizont se vede și un norișor,nu se știe niciodată cum se termină,nu mai bine o mozolim noi,cumva,să fie bine,să nu fie rău,că nu se știe niciodată…
  – mai ales că, tot după ultima ediție, muzicanții, atât din drâmbă cât și din condei, au vehiculat cifre contradictorii,în șanțul cetății ar fi fost când jdemii de micționari,câte 20 /m.p.,când doar câteva sute de plătitori de bilete,ceea ce le-ar fi cauzat la mai (adică la ficat) atât întemeietorului cât și neisprăvitului său plod ,care să nu fi fost plătiți,dzicu ei,după calitatea,cantitatea și importanța socială a muncii depuse ,grohăieli și zdringhi-zdringhi!
  – nici CJ nu a dat seamă de banii cheltuiți atât in nume propriu cât și prin interpuși,câte bilete s-au vândut,unde se duc banii,pe ce anume…
  – dar,mai ales, cum devine cazul cu întemeietorul care se plătește pre sine și ce mai rămâne dă și plodului,pentru că așa se face cu banul public,în instituțiile publice,la Suceava,sub gauleiterul Flutur.
  Până la urma se va găsi cineva să-i întrebe și de sănătate dar și de virtute,chiar așa,cu biletele scumpite de trei ori,ca la martiri și marturisitori,pe stil vechi…
  Așa ne gândim noi,cei care nu gustăm genul dar nici mârlănia pe bani publici,deoarece și noi,așa vetuști cum suntem,plătim taxe și impozite și suntem de cel puțin 100 (una sută) de ori mai mulți decât amatorii de grohăieli și zdringhi-zdringhi,micționarii din șanțul Cetății de Scaun a Sucevei.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: