La Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava

Postul de director medical, scos din nou la concurs

Postul de director medical al SJU Suceava este scos din nou la concurs, a patra oară în ultimii 2 ani, examenul fiind prevăzut să se desfăşoare în prima decadă a lunii noiembrie.

Potrivit anunţului postat pe site-ul spitalului, concursul pentru ocuparea funcţiilor care fac parte din Comitetul Director al Spitalului Judeţean, respectiv funcţia de director medical, urmează fie organizat în data de 6 noiembrie a.c.; dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 29 octombrie a.c., ora 15.

Concursul constă într-o probă scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi un interviu de selecţie.

La concurs se pot înscrie candidaţii care au absolvit învăţământul universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie confirmaţi cel puţin ca medic specialist şi să aibă 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Pentru informaţii suplimentare privind bibliografia, condiţiile de participare, candidaţii pot consulta anunţul postat pe portalul SJU Suceava la secţiunea „Concursuri”.

De menţionat este că postul de director medical al SJU Suceava este deţinut de medicul primar oncolog Doina Elena Ganea Motan, cu titlu interimar, din luna septembrie 2016.

Managerul SJU Suceava, ec. Vasile Rîmbu, şi-a exprimat speranţa ca la acest nou concurs să se înscrie mai mulţi candidaţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: