Centrul Sucevei, pregătit pentru o nouă ediţie Simfonii de Toamnă

> Aseară, 157 de artişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi au prezentat un regal de muzică clasică

Espanada centrală a municipiului Suceava a fost pregătită, după cum se poate vedea şi in imagine, pentru noua ediţie a evenimentului Simfonii de Toamnă, fiind montată cea mai mare scenă hidraulică din estul Europei pe care aseară au evoluat  157 de artişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi.

Coordonatorul proiectului, Dan Ioan Cuşnir, a declarat că organizatorii, respectiv Rotary Club Bucovina – Suceava, şi-au dorit să aducă zâmbete pe chipul sucevenilor mulţumiţi că tot ceea ce s-a făcut, s-a făcut din inimă.

Clubul Rotary Suceava – Bucovina a organizat,  joi, 13 septembrie, începând cu ora 19, a VII-a ediţie a evenimentului cultural Simfonii de toamnă. Sucevenilor li s-a pregătit „o memorabilă seară de toamnă” în compania renumiţilor artişti de la Opera Naţională Română Iaşi, care au interpretat arii celebre de muzică clasică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: