Acţiune de curăţenie în Fâneţele Seculare Frumoasa şi Ponoare

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava şi Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean  Suceava vor lua parte la campania „Let’s Do It, România!”, care este cel mai mare proiect de implicare socială desfăşurat în România.

În data de 15 septembrie 2018, cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională şi Globală, voluntari ai instituţiilor  noastre vor participa  la o acţiune de curăţenie în Fâneţele Seculare Frumoasa, din comuna Moara, şi în Fâneţele Seculare Ponoare, din comuna Bosanci, judeţul Suceava.

„Let’s Do It, România!” este o iniţiativă care are scopul de a încuraja mai multe acţiuni de acest tip, de a creşte gradul de sensibilizare cu privire la amploarea problemei pe care o reprezintă deşeurile şi de a încuraja schimbări de comportament.

Este bine cunoscut faptul că, în fiecare an, milioane de tone de deşeuri ajung pe străzile din oraşe, la marginea drumurilor şi căilor ferate, în păduri, parcuri, în zone naturale protejate, în ape, pe plaje etc. Şi că, în fiecare an, milioane de oameni se mobilizează în zonele lor pentru a participa la acţiuni voluntare de curăţenie.

Ne alăturăm şi noi eforturilor făcute de societatea civilă pentru educarea publicului larg în domeniul protecţiei şi conservării mediului în România, în special privind provocarea conştientizării importanţei colectării selective a deşeurilor.

Echipa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava care va participa la campania „Let’s Do It, România!” este alcătuită din 25 de voluntari. Coordonatorii activităţii sunt directorul executiv al instituţiei,  ing. Vasile Oşean, şi şeful Serviciului Calitatea Factorilor de Mediu, dr. ing. Anca Ionce. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: