Fotbal, Liga a III-a

Alţi doi jucători noi la Foresta înainte de debutul în ligă

Încă doi jucători noi vor îmbrăca tricourile galben-verzi în următorul sezon al Ligii a III-a. În lotul Forestei au venit încă doi noi jucători. La dorinţa antrenorului Selim Benachour, a venit la Suceava francezul Seven Cem, un fundaş central de 20 de ani, care a jucat anul trecut în liga a III-a din Belgia. Foresta l-a vrut pe francez şi anul trecut, dar transferul nu a fost făcut.

Laurenţiu Roman, un mijlocaş de bandă de 19 ani, este al doilea jucător achiziţionat de clubul sucevean. Acesta a jucat până acum tot în Liga a III-a, la ACS Sirineasa şi CSO Filiaşi.

Cei doi jucători sunt probabil achiziţiile despre care Selim Benachour declara, la prezentarea lui oficială, de acum câteva zile, că Foresta Suceava ar mai avea nevoie înainte de a începe campionatul.

În primul meci desfăşurat sâmbătă, de la ora 18, Foresta Suceava va întâlni, în deplasare, Gauss Bacău, formaţie care anul trecut a promovat din Liga a IV-a.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI