PSD Suceava despre senatorul PSD Ecaterina Andronescu

PSD Suceava a transmis un comunicat de presă în care susţine că solicitarea senatorului PSD Ecaterina Andronescu ce a cerut retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului şi numirea unui guvern format din superprofesionişti demonstrează frustrarea acesteia că nu face parte din Guvern sau poate doar instalarea unei incapacităţi de a percepe corect realitatea.

 „În 1989 poporul român şi-a câştigat dreptul de a trăi într-un regim democratic. Democraţia înseamnă alegeri libere, pluripartitism, dreptul şi obligaţia guvernării pentru cei care câştigă alegerile electorale”, explică PSD Suceava în preambulul comunicatului.

Potrivit sursei citate, alianţa PSD – ALDE a fost desemnată prin votul românilor, exprimat liber şi democratic în decembrie 2016, să guverneze ţara.

„PSD – ALDE şi-a asumat această guvernare care a făcut ca România să înregistreze în aceşti doi ani una din cele mai mari creşteri economice din Europa. Salariile şi pensiile au crescut ritmic şi susţinut, turismul intern a atins cote fără precedent în această vară – fapt ce demonstrează creşterea nivelului de trai, sunt în derulare programe guvernamentale de dezvoltare a comunităţilor locale, de curând s-a efectuat o rectificare bugetară pozitivă”, se arată în comunicat.

Totodată, PSD Suceava, consideră că, în acest context, intervenţia unui parlamentar PSD care cere demisia acestui guvern „demonstrează frustrarea că nu a putut face parte din acest executiv (frustrare manifestată şi în alte rânduri) sau poate doar instalarea unei incapacităţi, scuzabile dintr-un anumit punct de vedere, de a percepe corect realitatea”.

Mai mult, în comunicat se arată că, de asemenea, organizaţia PSD Suceava consideră ca fiind tot o formă de manifestare a frustrării solicitarea aceluiaşi parlamentar ca preşedintele PSD, ales de toţi membrii acestui partid, să demisioneze.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: