De pe două roţi au ajuns pe patul de spital

Ceasurile indicau duminică apropierea orelor 15.00 în timp ce un tânăr, în vârstă de 24 de ani, conducea un autoturism pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Din păcate, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu condus de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Neamţ, intrând în coliziune cu el. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului vehiculului cu două roţi care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că motociclul nu este înmatriculat, iar conducătorul lui posedă de fapt un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Tot duminică, în timp ce conducea un motociclu pe strada Larga Deal, din comuna Capu Câmpului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi al consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 26 de ani, din oraşul Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă. Tânărul a fost testat de către poliţiştii ajunşi la locul accidentului cu aparatul etilotest iar rezultatul a indicat o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar motociclul nu este înregistrat, plăcuţa de înmatriculare aplicată fiindu-i dată de o persoană necunoscută. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale ce urmează a fi soluţionate procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI