„Ambulanţa bunului-simţ”, miercuri, pe esplanada din faţa Casei de Cultură Suceava

Comunitatea locală „România100 Suceava” organizează miercuri, 15 august a.c., începând cu ora 17.00, pe esplanada din faţa Casei de Cultură Suceava, evenimentul “Ambulanţa bunului-simţ”.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului vor fi prezentate scenete scurte de tip „aşa nu”, care să puncteze derapaje de la bunul-simţ elementar întâlnite pe stradă şi în parc; scenete scurte de tip „aşa da”, care să puncteze comportamentul cu bun-simţ ca alternativă la aspectele evidenţiate în scenetele „aşa nu”; la ambulanţa bunului-simţ se va oferi primul ajutor de urgenţă pentru bunul-simţ aflat în suferinţă; împărţirea de flyere cu câteva dintre regulile comportamentului cu bun-simţ pe stradă; împărţirea de ecusoane pentru susţinătorii bunului-simţ; formarea unui lanţ uman împreună cu toţi susţinătorii bunului-simţ prezenţi la eveniment.

„Am auzit cu toţii lamentări de genul: „Nu mai există bun-simţ!”, „Bunul-simţ este pe cale de dispariţie!”, „Oamenii cu bun-simţ sunt din ce in ce mai puţini!”. Aproape că sună a fatalitate! Ei bine, să ne amintim că întotdeauna contează perspectiva din care priveşti lucrurile şi întotdeauna există alternativă! Putem să facem ceva în legătură cu bunul-simţ aflat pe cale de dispariţie? Cu siguranţă, DA! CUM? Redescoperind regulile de bun-simţ! Fiind noi înşine, oameni cu bun-simţ! Atunci când suntem mulţi, exemplul personal devine din ce în ce mai contagios! ÎMPREUNĂ avem toate şansele să reanimăm bunul-simţ!”, au arătat organizatorii. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: